Fototräff 2012

Nu när jag sitter i soffan här hemma och precis har torkat så tycker solen att det är en bra idé att kika fram från bakom molnen. Dagen har i övrigt präglats av ett ihållande regn som nog letade sig i i benmärgen hos de flesta tappra som tog sig till fototräffen i Hagaparken idag. Jag är ändå glad att jag bestämde mig för att strunta i värdergudarnas val och tog mig dit.

Det är de grymma tjejerna Elin, Michaela, Lina och Ottilia på bilden längst ner som har dragit ihop denna dagen. Först ut var modellfotograferingen. På plats fanns duktiga modeller och make-up artister och trots att det regnade och att man inte hade allt för mycket tid på sig vid varje modell så blev det en hel del bra bilder. När vi dragit i oss en välbehövlig lunch fick vi även varsin snygg och välfylld goodiebag. Vad som fanns i går att hitta här.

Regnet fortsatte men det gjorde också det goda humöret. Näst på turlistan var diverse tävlingar som avslutades med en liten vinstutdelning. Daniel Carlbom, som nog var blötast av alla, sprang som vanligt runt med kameran och förevigade evenemanget. Bilderna finns här. Grymt kul dag, tack allihop!

Annonser

4 thoughts on “Fototräff 2012

  1. Tusen tack för att du kom trots regnet. Verkligen typiskt med vädret, söndagen var ju såklart helt okej… GAHH! Nästa år får vi dansa soldansen lite bättre helt enkelt 😉 KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s