Mitt rosa dilemma

Jag har alltid varit lite osäker på vilken färg jag ska profilera mig i. I början var det grönt, sedan grön och lila, jag nosade lite på orange och sedan till bara lila. Jag har ingen direkt favoritfärg heller, vilket hade förenklat det hela. Nu har jag i alla fall kört med lila ett tag och trivts rätt bra, men det känns inte som att den står ut. Den finns där, den är stilren och snygg, men den syns inte.

Låt oss komma till saken. Varje gång jag gör något rosa, t.ex. som bloggen just nu, så trivs jag himla bra med det! Och varje gång är det en liten röst i mitt huvud som säger ”nu ser det ut som hos alla andra”.

Jag är uppväxt med vetskapen om att ingen annan är som jag, och då vill jag inte heller vara som alla andra. Det har lett till att jag automatiskt är anti allt som alla andra älskar, t.ex. popartister, filmer, böcker. Det har ingenting med att göra att det är dåligt, det är bara det att alla tycker om det. Jag ville inte ens läsa Harry Potter när den kom ut för att den var så hypad, men när jag väl tog tag i det så fastnade jag helt (ja, jag är en nörd ;), för er som inte vet så kan jag berätta att jag läst böckerna över 11 gånger nu). Detta har givit mig ett otroligt självförtroende och jag är väldigt självständig. Jag kan fortfarande bli ledsen av saker folk säger och gör, naturligtvis, men innerst inne tror jag ändå på mig själv och är glad att jag är jag. Men det gör också att jag har svårt för saker som är för ”mainstream”. Typ rosa. Men nu är saken den att jag kanske får erkänna att jag tycker om rosa, och att rosa passar väldigt bra för en fotograf.

Eller ska jag fortsätta gå mot strömmen?

Annonser

6 thoughts on “Mitt rosa dilemma

  1. Jag tycker du ska göra precis som du vill! 🙂 och strunta i om det är många andar som tycker likadant/gör likadant. Din blogg sticker ut tycker jag, den är inte alls som alla andras. vare sig du väljer rosa eller grå! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s