Purple Rocker #3

PetraModell: Petra Dahlén | MUA: Maja Tollin | Hår: Josefin Johansson

Då var det de sista bilderna från fototräffen i Karlstad. Och varför inte avsluta detta bloggår med en snygg tjej som Petra som illustration? Det här året har varit långt, det har varit kaotiskt och det har varit underbart. För exakt ett år sedan startade jag mitt företag och köpte min kamera. Från den punkten har allt bara kört på. Ibland lite för fort, ibland alldeles för långsamt.

Jag gått igenom så mycket under 2012, det har varit det bästa, och det värsta, året i mitt liv. Rent fotomässigt så känner jag att jag har utvecklats otroligt mycket! Kanske inte så det är tydligt i mina bilder, men det syns i detaljerna. Jag börjar känna mig säker som företagare, att ta emot kunder och sälja mina bilder.

Privat så har jag gått igenom något av det värsta jag någonsin varit tvungen att uppleva. Det har hållit mig vaken om nätterna, jag har gråtit så många timmar i sträck att jag inte orkar räkna. Ett band som jag trodde var starkare än något annat bröts, och helt plötsligt stod jag där som ett fån, helt ensam. Jag tänker inte gå in på det mer än så, men jag har tagit mig igenom det och kommit ut på andra sidan. Kanske inte starkare än tidigare, men jag överlevde i alla fall.

Så nu tänker jag börja 2013 med nya kliv. Allt gammalt lämnar jag åt 2012 att ta hand om, det ger mig ingenting att tänka på det mer. Planen är att företaget ska växa, jag vill fota mer – helst hela dagarna! Thailand står på schemat i Mars, Gotland ska besökas mer än en gång, jag ska umgås med min familj och jag ska visa min pojkvän hur mycket han betyder för mig varje dag.

2013 kan bara bli bra, och jag hoppas att vi ses och hörs under det nya året!

2 thoughts on “Purple Rocker #3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s