Bröllop med Emelie Ohlsson

Emelie OhlssonI lördags fick jag följa med Emelie Ohlsson på ett jättevackert November-bröllop. Det kom lite hastigt på, Emelie frågade mig på fredagen om jag ville följa med, och vem är jag att tacka nej till att assistera henne, på ett bröllop dessutom?

Jag mötte upp Emelie och Sandra på Stockholms Central och tillsammans åkte vi till frisören där bruden blev ompysslad. Jag har aldrig fotat förberedelser tidigare, så det var kul att få vara med på. Brudgummen höll till i världens minsta hotellrum tillsammans med best manen där jag och Emelie klämde in oss. Porträtten fotades i Drottningholms slottspark. På morgonen när vi rekade så hade parken varit täckt av morgonfrost, det var magiskt vackert. Nu när vi kom dit hade frosten smält, men Emelie tänkte snabbt och ändrade ett par av våra uttänkta locations och det blev verkligen så himla bra! Vigseln förrättades i Kungsholmens kyrka. Det var så pampigt att jag hade konstant gåshud i 45 minuter.

Efter vigseln fikade jag och Emelie en stund innan hennes tåg gick. Det var skönt att varva ner lite efter en dag full av intryck och lyckorus 🙂

2 thoughts on “Bröllop med Emelie Ohlsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s