Om mig

  Ulrika
Jag är en glad liten filur som älskar att fotografera. Som person är jag väldigt optimistisk och driven, jag tycker inte om att avsluta saker halvfärdigt och jag gör allt för att nå mina mål när jag satt upp dem. På vägen lär jag mig gärna nåt nytt.

  fotografering och utbildning
Jag hittade till kameran under gymnasietiden och började fotografera med min systemkamera 2008. Sedan dess har jag bara fortsatt och njutit av varje minut. 2012 startade jag mitt eget företag och målet nu är att snart kunna jobba heltid med det jag älskar.

Jag visste redan från början att det var människor jag ville fota, men innan jag landade i rollen som kärleksfotograf så har jag provat det mesta. Jag har fotat många konserter, jobbat med produktfotografering till en webshop och till och med tagit pressbilder. När jag fotade mitt första bröllop var det lätt att inse att jag hittat rätt och på den vägen är det.

​Jag gick kursen Foto A under min gymnasietid och har sedan dess hunnit gå flertalet kurser hos Emelie Ohlsson och en hos Emma Svensson från Rockfoto.nu. Min viktigaste utbildning anser jag dock vara erfarenheten jag får varje gång jag fotograferar.


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s